Trilplaat 5 tonner


Dankzij zijn enorme verdichtingskracht gecombineerd met de rijsnelheden snel vooruit en achteruit biedt de DPU5545 een extreem hoog niveau aan productiviteit. De machine is een all-rounder voor alle bouwlocaties waar hoge eisen gelden voor de prestatie-efficiëntie van een unit. Daarnaast heeft de machine uitstekende kenmerken wat betreft levensduur en bediencomfort. Optimale toepassingsgebieden zijn de verdichting van vorstbekledingen en draaglagen op straten, wegen en parkeerplaatsen, maar ook het uitvullen van gebouwen. Dankzij een frequentie van 69 Hz is de DPU5545 universeel toepasbaar en verdicht zelfs middelzware tot zware in elkaar grijpende bestratingsstenen zeer betrouwbaar. De DPU5545Hec is uitgerust met Compatec, de verdichtingscontrole van Wacker Neuson.
  • De nieuwe stuurboom vermindert hand-armtrillingen (HAV) tot een minimum en biedt daarom een hoog niveau aan bedieningscomfort bij volledige verdichtingsprestaties. Geen beperking op de bedieningstijd en geen documentatie nodig.
  • Een dodemansfunctie voorkomt dat de gebruiker ingesloten raakt tussen de machine en een object bij het achteruit rijden.
  • Alle onderhoudspunten zijn snel en eenvoudig toegankelijk. Uitgebreide comfortfuncties, zoals uitschakeling bij laag oliepeil, zelfstellende V-snaar, onderhoudsvrije dynamo, uittrekbare externe jumpstartverbinding die van buitenaf toegankelijk is.
  • Compatec: Eenvoudig afleesbaar display met de relatieve verdichtingsvoortgang. Waarschuwing bij overbelasting en oververdichting. Helderheidsafstelling van de lampen naar omgevingslicht. Extreem sterk en betrouwbaar.

Wilt u dit product huren?

Vraag online een reservering aan, mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Reservering aanvragen

Bel 0318-265555

  • Uitgebreide specificaties
  • Foto's
  • Gewicht: 399-447 kg