Strak en vlak


De Strakvlak is een handegalisatiebord om te gebruiken op plaatsen waar machinaal afreien niet mogelijk is. De Strakvlak is er in twee uitvoeringen, een smalle en een brede. Deze vullen elkaar aan.

Grof voorbewerken

De smalle Strakvlak realiseert de grove voorbewerking door in korte tijd heel veel materiaal te verplaatsen en het terrein grof te egaliseren. De smalle Strakvlak is van 70 cm traploos verstelbaar naar 120 cm.

Nauwkeurig afreien

De brede Strakvlak zorgt voor het nauwkeurigere afreiwerk. De brede Strakvlak is van 117 cm traploos verstelbaar naar 210 cm

StrakVlak extra breed

Zoals de naam al een beetje weggeeft, is deze StrakVlak geschikt om door twee personen te worden bediend. En dat komt omdat deze egalisatieschuif extra breed is. Hij is namelijk instelbaar van 210 centimeter tot maar liefst ruim drie meter! Zo kun je grote oppervlakken in één beweging straktrekken, zonder hinderlijke randen.

Werken met een rechte rug

De Strakvlak heeft degelijke, lichtgewicht kunststof wielen. Deze zijn onderhoudsvrij en per 0,5 cm in hoogte worden versteld. Ook de basisarm van de Strakvlak is in hoogte verstelbaar. Dit maakt de Strakvlak ergonomisch verantwoord. Vakorganisaties en diverse Arbo-instellingen adviseren en loven het gebruik en de werking van de Strakvlak.

Met weinig moeite een perfect resultaat

Samengevat is de Strakvlak voor de hovenier en de stratenmaker een handige en snelle assistent om het zware afreiwerk te verlichten.

Wilt u dit product huren?

Vraag online een reservering aan, mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Reservering aanvragen

Bel 0318-265555

  • Uitgebreide specificaties
  • Foto's